Homepage Template

Nieuwsbrief februari 2024

Klik op de foto om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief november 2023

Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te openen

Vierstemmige psalmzangavond 13 april | De Beek – Uddel

Samen psalmen zingen en daarnaast luisteren naar vierstemmig gezongen Psalmen. Daarvoor bent u welkom op DV 13 april. De Psalmzangvereniging ‘Zingt Gode Lof’ heeft een zangavond georganiseerd in Elspeet. Het thema van de avond is ‘Hallèl’ met als ondertiteling: ‘En als zij de lofzang gezongen hadden…’, Mattheus 26:30. Ouderling A. Bolier zal een meditatie verzorgen.

De avond begint om 19:00 uur en is in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, Paleisweg 214 te Ermelo (Uddel – De Beek). De netto-opbrengst van de collecte is bestemd voor onze stichting. We hopen op een mooie en gezegende avond!

Update 13 april: Het was een prachtige psalmzangavond met een heel mooie opbrengst: 1675,13 euro!

Kleedjesmarkt 24 april | Nunspeet

Op het schoolplein van de Ds. A. van Stuijvenbergschool is er een kleedjesmarkt. Leerlingen verkopen op woensdagmiddag allerlei leuke spulletjes. Daarnaast is er een boekenkraam, wordt er snoep verkocht, is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dominee Stephen McCollum, oud bovenmeester van de school in Glasgow, is aanwezig om iets te vertellen over het onderwijs in Schotland. Last but not least: er is een heuse doedelzakspeler aanwezig. Onder zijn begeleiding zingen we met elkaar. Kom, bij voorkeur op de fiets, die middag naar de Westerlaan 63 te Nunspeet!

Zangavond 20 April 2024 | Elspeet

Het jongerenkoor Elad en het kinderkoor De Nachtegaaltjes verzorgen een zangavond in Elspeet. Er is en mooi afwisselend programma samengesteld. Dominee Van Manen heeft deze avond de leiding. Tijdens deze avond is er een collecte. De opbrengst van deze avond is bestemd voor het reformatorisch onderwijs in Schotland en dan bijzonder voor de school in Inverness. Dit is de school waar ouddorpsgenoot Daniëlle Campbell-Vogelaar per augustus hoopt te gaan werken. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

Nieuwsbrief augustus 2023

Klik op de foto om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief juni 2023

Klik op de foto om de nieuwsbrief te lezen

6 mei 2023 Fietsen | Zang | Ontmoeting

Klik op de link om de nieuwsbrief te lezen
Klik op de afbeelding om meer te lezen over 6 mei 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Klik op de foto om de nieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief januari 2023

Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief december 2022

Klik op de afbeelding om naar de nieuwsbrief te gaan.
Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen.

Wilt u voortaan de nieuwsbrief ontvangen in uw mailbox? Klik dan op deze inschrijflink!

“Leer den jongen de eerste beginselen naar den eis zijns wegs; als hij ook oud zal geworden zijn, zal hij daarvan niet afwijken.”

Spreuken 22 : 6 (SV)